sessões paralelas

4

Alimentação sustentável nos campi

2275 . Ruben Garcia, Luís Garcia, Carolina Sousa, António Teixeira e Belmira Neto.
QUANTIFICAÇÃO DA PEGADA DE CARBONO DE EMENTAS ESCOLARES.

5617 . Cristóvão Rocha, Catarina Silva, Rafaela Silva e Belmira Neto.
DIETARY CARBON FOOTPRINT OF A PORTUGUESE CANTEEN: Assessing reduction scenarios for the greenhouse gas emissions.

424 . Carolina Mesquita, Catarina Roseta Palma, Miguel Carvalho e Rui Pedro Fonseca.
PEGADA DE CARBONO DAS REFEIÇÕES NA UNIVERSIDADE: caso do bar da AE do ISCTE-IUL.

7126 . Belmira Neto, Ada Rocha, Aldina Soares, Alexandra Rodrigues, Carla Farinha, David Avelar, Elsa Alves, João Lima e Nuno Melo.
LOOKING AT THE FOOD CHAIN STAKEHOLDERS: challenges and opportunities for sustainable food strategies in High Education Institutions (HEIs).

8394 . Bruno Abreu e João Lima.
HOW CAN HEI’S IMPROVE THE FOOD ENVIRONMENT ON CAMPUS? – A vision expanded to the general society.